Aanmelden

 

Eindgebruikers

U kunt zich als eindgebruiker aanmelden indien u namens uw organisatie betrokken bent bij de oriëntatie of de aanschaf van producten of diensten met betrekking tot het congresonderwerp. Aan eindgebruikers bieden wij de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen indien wordt voldaan aan de inschrijfvoorwaarden.

Ook kunt u zich als eindgebruiker inschrijven met “SKO punt”. Uw deelname aan het congres (2 dagdelen) geeft dan recht op 1 punt voor het onderhoud van de vakbekwaamheid Arbeidshygiënisten en Veiligheidskundigen (SKO-AH en SKO-VK). U ontvangt dan na afloop van het congres een bewijs van deelname.

Geen 1-op-1 gesprekken
€ 645
Geen 1-op-1 gesprekken
Break-outsessies
Geen vragenlijst invullen
Kosteloos deelnemen
€ 0 (€ 645)
Korte 1-op-1 gesprekken
Break-outsessies
Korte vragenlijst invullen
Met SKO punt
€ 49,95 (€ 645)
Korte 1-op-1 gesprekken
Break-outsessies
Korte vragenlijst invullen
Met SKO punt

Aanbieders en overige niet-eindgebruikers

Indien u geen eindgebruiker bent dan kunt u zich betaald aanmelden.

Adviseurs, consultants, personen die niet bedrijfsmatig actief zijn, werkzoekenden en studenten/stagiaires beschouwen wij als niet-eindgebruikers. Net als aanbieders met een commerciële rol bij een organisatie die producten of diensten aanbiedt die aansluiten bij het congresonderwerp.

Niet-eindgebruikers
€ 645
Geen 1-op-1 gesprekken
Break-outsessies

Wilt u als businesspartner meedoen?

Aanbieders die geïnteresseerd zijn om als businesspartner mee te doen aan dit congres kunnen contact opnemen met Vincent Melissen via vincent.melissen@heliview.nl of +31(0)76-548 40 09 om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Pers

Journalisten kunnen zich kosteloos aanmelden indien zij zich beroepsmatig bezig houden met het congresonderwerp.