Nieuws

Congresnieuws 25 januari 2018

Jaarcongres Industriële veiligheid 2018 in volle gang!

Vanochtend is de 14e editie van het Industriële Veiligheid congres van start gegaan. Dagvoorzitter Erik Peekel opende samen met Projectmanager Jasper Lazet in DeFabrique in Utrecht het congres. De hele dag zal in teken staan van het thema What’s next for Safety?

+ Lees meer
Persbericht 15 januari 2018

NIEUWS: D&F VIERT 25-JARIG JUBILEUM!

In 2018 bestaat D&F Consulting B.V. 25 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum worden er het hele jaar  festiviteiten georganiseerd. Uiteraard met enorm veel passie en geheel in het teken van nieuwe trends op het gebied van veiligheid!

+ Lees meer
Persbericht 02 januari 2018

Nu met hoge manipulatiebeveiliging conform ISO 14119: AZM201

De veiligheidsvergrendeling AZM201 met de praktische deurgreep die al bij veel draaibare veiligheidsdeuren toegepast wordt, is nu beschikbaar met geïntegreerde RFID-technologie. Het voordeel hiervan is dat dankzij de RFID-technologie het codeerniveau „hoog“ bereikt wordt. Daarmee is de vergrendeling nu nog beter beveiligd tegen manipulatie conform de eisen in DIN ISO 14119. Bovendien kan de veiligheidsvergrendeling AZM201 omvangrijke diagnose-informatie aan een overkoepelende besturing doorgeven, zodat met het oog op Industrie 4.0 preventief onderhoud mogelijk is. 

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen