16e Editie Industriële Veiligheid volledig uitverkocht!

Komende donderdag  is het zover, dan vindt de 16e editie van het Jaarcongres Industriële Veiligheid plaats. Alle sprekers en exposanten zijn er (bijna) helemaal klaar voor en staan te trappelen om alle deelnemers te ontmoeten. Voor het tweede jaar op rij is een paar dagen voor het congres het maximum aantal aanmeldingen bereikt. Hierdoor is het helaas niet meer mogelijk voor deelnemers om zich nog aan te melden Dit vinden wij erg vervelend en we begrijpen dat wij  hier mogelijk mensen moeten teleurstellen. Helaas zijn wij (mede vanuit veiligheidsaspecten) gebonden aan de maximaal beschikbare capaciteit van de congreslocatie. Eenieder die nog naar het congres zou willen kan zich aanmelden voor de wachtlijst i.v.m. lastminute afzeggingen. Dit kan door een mail met uw contactgegevens, bedrijfsnaam en functie te sturen naar iv2020@heliview.nl.

Belangrijk bericht voor reeds ingeschreven deelnemers

Wij verwachten grote drukte ’s ochtends, dus kom op tijd om niets van het congres te missen. U bent al vanaf 8:00 uur van harte welkom op het netwerkplein. Terplekke maken wij voor u een verse kop koffie of thee.

Er zijn voldoende  parkeerplaatsen beschikbaar. Een deel daarvan is op loopafstand van de locatie. In het andere geval staat er een pendelbus voor u klaar om u in een paar minuten naar de ingang van de DeFabrique te brengen.

Komt u met de trein? Ook vanaf station Maarssen staan pendelbussen voor u klaar. Deze rijden van 07.45 uur tot 10.00 uur en van 17.45 uur tot 19.00 uur. Let op: de pendelbussen vertrekken vanaf de kanaalzijde van het station.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met afdeling Participants Service 076 548 4020  of participants@heliview.nl