Al meer dan 500 aanmeldingen!

Met nog drie weken te gaan hebben wij al meer dan 500 aanmeldingen mogen ontvangen voor de 16e editie van het Jaarcongres Industriële Veiligheid. Het congres vindt plaats op donderdag 30 januari in DeFabrique in Utrecht. Het belooft een inspirerende en leerzame dag te worden met onder andere de keynote van het Ministerie van Defensie: Mission first, safety always.

In deze keynote wordt er ingegaan op verschillende uitdagingen om slagvaardig en toch veilig operaties uit te voeren, conform het motto ‘mission first, safety always’. De nieuw aangetreden directeur Veiligheid generaal-majoor Nico van der Zee geeft aan hoe er vanuit het Ministerie wordt gestuurd op de doorontwikkeling van de organisatie op het gebied van veiligheid. Harmen Alkema gaat als directeur besturing en bedrijfsvoering van de Defensie Materieels Organisatie in op de praktische gevolgen daarvan bij de invoering van nieuw materieel en de daarbij behorende infrastructuur. Tevens komt ook de rol van sociale veiligheid als basis voor veiliger werken aan de orde.

Vanwege de grote populariteit hebben we voor aankomende editie extra toegangsbewijzen beschikbaar, maar ook deze zijn gelimiteerd en we verwachten ook dit jaar vroegtijdig vol te zitten. Word ook in één dag volledig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid binnen de industrie en bemachtig uw toegangsbewijs.
 

Klik hier om het volledige programma te bekijken


Een greep uit de deelnemende organisaties: Agrifirm Group, Ahold Delhaize, Air France KLM, Amphia Ziekenhuis, Amsterdam UMC, ASML, BAM Group, Bayer, Calderys, Croonwolter&Dros, DAF Trucks, Eneco, Enexis, Engie Services, FrienslandCampina, KLM Cargo, KLM Royal Dutch Airlines, Mammoet, Ministerie van Defensie, NV Nederlandse Gasunie, Renewi, Rijkswaterstaat, Royal Schiphol Group, SABIC, Tata Steel, Teva Pharmaceuticals, TNO, Vattenfall en VMI Group, VolkerWessel Telecom en WNK Personeelsdiensten.