Inschrijving 15e editie geopend

De voorbereidingen voor de vijftiende editie (3e lustrum!) van het jaarcongres Industriële Veiligheid zijn achter de schermen al weer in volle gang. De ideeën zijn grotendeels al door ons uitgewerkt, de eerste sprekers zijn benaderd (en sommige ook al bevestigd) en ook het veld van betrokken partners groeit. Het 3e lustrum van dit congres vindt plaats op 24 januari 2019 in DeFabrique, Utrecht.

Het thema van het komende congres is “Integriteit in Veiligheid”. Binnen dit thema behandelen we zowel de technische integriteit van machines en installaties alsook de integriteit van procedures en richtlijnen wanneer we kijken naar de werkbaarheid daarvan. Uiteraard komt ook de “moralistische” kant van integriteit aan bod, daar waar het gaat om de integriteit rondom (het naleven van) de veiligheidscultuur en het veiligheidsgedrag binnen de organisatie.

Het jaarcongres Industriële Veiligheid is de perfecte kans om in één dag geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de industrie, daarnaast staat kennisdeling en interactie met vakgenoten centraal.  

Uiteraard gaan we je de komende weken verder in detail updaten over het programma, het thema en de sprekers. Maar aanmelden kan vandaag al via iv.heliview.nl/aanmelden.