Inschrijving 16e editie geopend.

De voorbereidingen voor de zestiende editie van het Jaarcongres Industriële Veiligheid zijn achter de schermen al weer in volle gang. De eerste sprekers zijn bekend en ook het veld van betrokken partners groeit. Deze editie van dit congres vindt plaats op donderdag 30 januari 2020 in DeFabrique, Utrecht.

Het thema van het komende congres is 'Samenhang in Veiligheid'. Gezamenlijk kijken we naar de Samenhang in Veiligheid. Daarbij kijken we niet alleen naar de verbanden (of juist het ontbreken daarvan) binnen het aspect technische veiligheid, maar kijken we ook hoe wet- en regelgeving, veiligheidsprocedures en diverse richtlijnen zich tot elkaar verhouden. Als laatste belangrijke element kijken we natuurlijk naar cultuur en gedrag; in welke context vindt dit plaats en hoe verhoudt dit zich tot de organisatie?

Het Jaarcongres Industriële Veiligheid is de perfecte kans om in één dag volledig geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid binnen de industrie, daarnaast staat kennisdeling en interactie met vakgenoten centraal. Afgelopen editie verwelkomde we maar liefst 539 congresdeelnemers en 69 exposerende bedrijven. Het congres was daarmee vroegtijdig uitverkocht. Benieuwd naar afgelopen editie? Bekijk het digitale magazine ‘Jaarcongres Industriële Veiligheid 2019’.

Uiteraard gaan we u de komende weken verder in detail updaten over het programma, het thema en de sprekers. Maar aanmelden kan vandaag al.