Sioen Nederland B.V. - Sioen Apparel

Sioen produceert beschermkleding voor verschillende markten waar veiligheid, comfort en bescherming een grote rol spelen.  In het "industrieel" kledingsegment is Sioen Apparel de Europese marktleider met een ongeëvenaarde expertise en een belangrijke innovator. De steunpilaar van de organisatie is de R&D-afdeling, waar 220 mensen werken. We investeren sterk in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe, revolutionaire producten.

Door de recente uitbreiding met onze collectie multinorm werkkleding hebben we ons productassortiment vervolledigd.

Kwaliteitsvolle beschermkleding

Sioen richt zich op kwaliteitsvolle professionele beschermkleding, gespecialiseerde beschermkleding en recreatiekleding voor privégebruik. Sioen Apparel is Europees marktleider op zijn gebied, is actief in meer dan 80 landen en heeft meer dan 2.800 werknemers in 8 vestigingen.

Meerlagenconcept & multinorm beschermkleding

Het is belangrijk dat u over beschermkleding beschikt, die aangepast kan worden aan de zich veranderende weersomstandigheden. Dankzij ons meerlagenconcept blijft u ten allen tijde droog en warm. Daardoor bent u perfect beschermd tegen wind, regen, hagel en sneeuw. Van de basislaag (ondergoed), tot de thermische laag (polo’s en vesten) en de buitenste beschermlaag (werkkleding). Al deze lagen kunnen ook met elkaar gecombineerd worden.

Omdat wij u in gevaarlijke arbeidsomstandigheden de beste bescherming willen bieden, hebben wij onze multinorm collectie ontwikkeld. Deze multinorm beschermkleding beantwoordt aan de recentste normen en beschermt tegen vlammen, lasvonken, vlambogen, de gevolgen van statische elektriciteit, chemische spatten, enz.

Door het meerlagen- en multinorm concept te combineren, hebben wij enorm veel mogelijkheden ontwikkeld om u ten allen tijde te beschermen. Van koud en winderig regenweer tot de gevaarlijkste arbeidsomstandigheden, wij hebben voor alles een oplossing.

Deel van de Sioen Industries Groep

Sioen Apparel is één van de drie divisies van Sioen Industries (opgericht in 1960). Naast Sioen Apparel zijn er nog twee andere divisies: Sioen Coating, wereldleider in gecoat technisch textiel en Sioen Chemicals, gespecialiseerd in fijnchemicaliën.

Via onderstaande link ziet u een korte impressie (1.06 minuut) over wie wij zijn en wat we doen. 

https://www.youtube.com/watch?v=XqihtEt82yw