Partner worden?

Het jaarcongres Industriële Veiligheid staat voor innovatie, kwaliteit en doelmatigheid. Het congres is sinds 2005 de meest toonaangevende bijeenkomst op het gebied machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Het congres (met uitgebreid netwerkplein) is bij uitstek hét evenement om uw organisatie te profileren, uw thought leadership-positie te versterken en uw leadgeneratiedoelstellingen te realiseren. 

Als leverancier op het gebied van producten en diensten op het gebied van veiligheid binnen de industrie, komt u in contact met een hoogwaardige doelgroep van managers en senior specialisten die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en mogelijk willen investeren in oplossingen. 

Graag staan wij u te woord om uw wensen en de mogelijkheden op dit evenement te bespreken. Indien gewenst helpen wij u bij het creëren van een gerichte deelname met uw doelstelling(en) als richtlijn. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de partnerpakketten en/of advies over de mogelijkheden voor deelname als businesspartner aan het congres Industriële Veiligheid? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met: 

Ruben van Herpen, Inhouse Sales Executive, Tel 076 - 548 40 09, ruben.van.herpen@heliview.nl