Sprekers 2018

400 Gijsbert Heenck_IV2017.jpg
Gijsbert Heenck
Solution Consultant
Schmersal

Gijsbert is sinds 1995 in verschillende functies en bij diverse bedrijven betrokken bij machineveiligheid. Hij is sinds 2010 TüV gecertificeerd Functional Safety Engineer op het vakgebied machinery (TÜV ID-2866/10). Zijn vaardigheden omvatten Safety Consulting, Functionele Veiligheid en Manipulatiebeveiliging. Gijsbert is lid van de NEN normcommissie NEC 44, platform 60204.  

400 Willem Heijboer_IV2018.jpg
Willem Heijboer
Directeur-Eigenaar
Blomsma Signs & Safety & Voorzitter NEN commissie voor Veiligheidssignalering

Willem is meer dan 35 jaar actief met veiligheidssignaleringen. Als voorzitter van de NEN commissie is hij betrokken bij de normalisatie van veiligheidssignaleringen binnen ISO en lid van de PSPA (Photoluminescent Safety Products Association). Daarnaast is hij medeoprichter van het NVVS, de Nederlandse Vereniging voor Veiligheids Signalisatie. Het bereiken van een wereldwijde eenduidigheid op het gebied van veiligheidssignalering, gestoeld op praktische en logische implementatie zonder overdaad is zijn grote drive.

400 Paul Hoogerkamp_IV2019.jpg
Paul Hoogerkamp
Voorzitter van de normcommissie machineveiligheid
NEN

Paul studeerde werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente en heeft sinds 1991 zijn eigen adviesbureau MECID B.V. dat zich bezighoudt met de implementatie van productregelgeving en normen. Hij is als voorzitter van de normcommissie machineveiligheid van het NEN betrokken bij normalisatie van machineveiligheid binnen de CEN en ISO. Paul heeft zitting in diverse werkgroepen, onder andere met betrekking tot risicobeoordeling, gebruikersinstructies, veiligheidsafstanden en ergonomie.

Sandra Kamerbeek
Sandra Kamerbeek
Beleidsmedewerker veiligheid en kwaliteit
Trafieq

Sandra houdt zich binnen Trafieq bezig met beleidsontwikkeling op het snijvlak van veiligheid, kwaliteit en educatie. Als ontwikkelaar van de online ADM beleidstool kent zij als geen ander de ins en outs van een ADM beleid. Daarnaast houdt zij zich bezig met de kwaliteit van de uitvoering van de educatieve maatregelen en de trainers. Trafieq is enig en landelijk uitvoerder van deze educatieve maatregelen (LEMA, EMA en EMG). 

400 Marieke Kessels_IV2017.jpg
Marieke Kessels
Directeur Business Development
Infoland

Marieke is afgestudeerd technisch bedrijfskundige en gepromoveerd op het onderwerp risicomanagement. Als consultant heeft zij vele organisaties in diverse branches geadviseerd op het vlak van veiligheids- en risicomanagement, kwaliteitsmanagement en continu verbeteren. 

Meer sprekers worden geladen