Sprekers 2018

400 Bernard Kok_IV2018.jpg
Bernard Kok
Regional Security Manager – EMEA
NXP Semiconductors

Bernard heeft een brede kennis en ervaring opgedaan in het leiden en organiseren van noodorganisaties binnen industriële omgevingen. Vanuit zijn achtergrond als bedrijfskundige en zijn passie voor veiligheid geeft hij invulling aan de risicogestuurde First Responder bedrijfsnoodorganisatie.

400 Guus Koomen_IV2017.jpg
Guus Koomen
Oprichter en Senior adviseur
Safety Improvement Company

Guus is in dit vak al 20 jaar actief. Hij is verantwoordelijk geweest voor uiteenlopende projecten in het kader van veiligheidsverbetering bij diverse klanten zoals FrieslandCampina, Defensie, NAM/Shell, RWS, Radboud ziekenhuis, etc. Tevens is hij betrokken bij de ontwikkelingen van leiderschap-, feedback workshops en veiligheid-meetinstrumenten. Daarnaast is Guus oprichter en voorzitter van een Hearts and Minds netwerk.

Marcel van Kuilenburg
Marcel van Kuilenburg
Algemeen Directeur
Monarch BV

Marcel is al sinds 1991 werkzaam bij de firma Monarch Nederland bv gas en oliebranders. De eerste 12 jaar was hij actief in de servicedienst en vanaf 2003 is hij actief vanuit de binnendienst als technisch specialist. Vanuit Monarch worden diverse projecten begeleid waarbij klanten steeds meer eisen stellen aan de machine veiligheid van branders op hun installaties. 
Sinds 5 jaar is Marcel ook voorzitter van de Visa contactgroep industrie, deze groep bestaat uit een zeer breed gezelschap die zich allen bezig houden met de veiligheid van stookinstallaties in de industrie. In deze contactgroep zitten zowel eigenaren/ beheerders van installaties, EBI inspecteurs en inspecteurs van Lloyds en Bureau Veritas.

Huib Korsten
Huib Korsten
Directeur
OrcaGroup

Huib is verantwoordelijk voor strategie, business development en verkoop. In die rol is hij dagelijks betrokken bij het verbeteren van de kritische communicatie binnen organisaties in de industrie, chemie en overheid.

Nathan Kuper
Ir. Nathan Kuper
Process Safety and Dangerous Substances Expert
Inspectie SZW

Nathan studeerde Chemische Technologie (Universiteit Twente) aangevuld met veiligheidskunde-opleiding MoSHE (Technische Universiteit Delft). Bij de Inspectie SZW is hij werkzaam bij het Inspectiebrede Kenniscentrum en houdt hij zich voornamelijk bezig met gevaarlijke stoffen en alles wat daarmee te maken heeft, nationaal en internationaal. 

Meer sprekers worden geladen