Sprekers 2018

400 Cyril Litjens_IV2019.jpg
Cyril Litjens
Innovatiemanager Veiligheid & Gezondheid
RPS Nederland

Cyril is gecertificeerd Arbeid & Organisatie deskundige en Veiligheidskundige. Hij ondersteunt al meer dan 25 jaar bedrijven bij het verhogen van de veiligheidsperformances. Hij heeft veel expertise opgebouwd op het verhogen van duurzaam (veiligheids) gedragsverandering.

Eric Luiijf
Eric Luiijf
Principal Consultant
Luiijf Consultancy

Eric is 42.5 jaar werkzaam geweest bij TNO. Hij heeft onder andere gewerkt aan de bescherming vitale infrastructuur, cyber warfare, nationale en internationale beleidsontwikkeling cyber security en de veiligheid van procescontrolesystemen. Als gepensioneerde is hij zijn eigen consultancybedrijf gestart.

400 Babette Melsen-Zijlmans_IV2018.jpg
Babette Melsen-Zijlmans
Bedrijfsjurist Arbeidsrecht
Fifth Legal

Babette heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Arbeidsrecht. Ze heeft ervaring opgedaan in de rechtsbijstand voor zowel werkgevers als werknemers en bij de overheid. Naast haar juridische achtergrond heeft Babette veel ervaring in het bedrijfsleven. Hierdoor kan ze juridische belangen van de onderneming in een economisch perspectief plaatsen.

Petra Muis
Petra Muis
Senior Consultant EHS
Royal Haskoning

Petra heeft meer dan 20 jaar ervaring als HSE Manager in de industrie. In de praktijk heeft ze bij meerdere bedrijven ruime ervaring opgedaan met het verbeteren van de HSE prestaties. Als consultant zet ze die kennis en ervaring nu in om bedrijven te ondersteunen bij managementsystemen, beheersen van risico’s, noodplannen en veiligheidscultuur in complexe technische omgevingen.

400 Erik Peekel_IV2018.jpg
Erik Peekel
Dagvoorzitter Industriële Veiligheid 2019

Erik Peekel kenmerkt zich in zijn dagvoorzitterschap door zijn opmerkelijke enthousiasme en schept snel een aangename, luchtige sfeer. Erik schuwt de diepgang niet, maar komt graag zonder omwegen tot de kern. Zijn vragen worden nauwkeurig afgestemd om zo voor u het maximale uit de presentaties te halen. U zult ervaren dat hij u zal prikkelen met ad-rem commentaar en vindingrijke kwinkslagen. U wordt door hem onherroepelijk bij het programma betrokken en hij maakt de tongen los.

Meer sprekers worden geladen