Sprekers 2018

Rudolf Pommé
Rudolf Pommé
Certification Manager Explosion Safety & Product Expert
DEKRA Certification BV

Rudolf has ten years of experience in product development, production, application engineering and field commissioning of equipment for use in explosive atmospheres. Twelve years of experience, assessment, testing and certification of equipment for use in potentially explosive atmospheres in the petrochemical industry. He is also member of the Dutch National Committee NEC31 and international standard committees IEC WG 62086, IEC MT 60079-30, IEC MT 62395, IEEE WG 844 / CSA WG 293 and secretary of IEEE WG 515.

400 Bob van Riek_IV2019.jpg
Bob van Riek
Product Manager
CGE Risk Management Solutions

Bob ontwikkelt in zijn positie als Product Manager nieuwe strategieën voor barrière gebaseerd risicomanagement. Daarnaast is hij betrokken bij de ontwikkeling van de softwareoplossingen BowTieXP, AuditXP, IncidentXP en BowTieServer. In zijn positie geeft Bob wereldwijd training aan veiligheidsexperts van organisaties uit een tiental verschillende industrieën.

400 Harry Rienmeijer_IV2017.jpg
Harry Rienmeijer
Directeur
Trafieq Business B.V.

Harry Rienmeijer is directeur van Trafieq, een training- en adviesbureau op het gebied van alcohol, drugs, medicijnen en veiligheid. Sinds 2011 is Trafieq uitvoerder van de wettelijke educatieve maatregelen. Harry adviseert als expert op het gebied van veiligheid en middelengebruik in het bedrijfsleven over de voordelen van een alcohol, drugs en medicijnvrije werkvloer.

400 Lars Ronner_IV2018.jpg
Lars Ronner
Sales Manager Central Europe en President ISRP (The International Society for Respiratory Protection)
Sundstrom Safety AB

Lars has been a frequent committee member in respiratory standardization since 1996. He was appointed to convenor for CEN/TC79/WG4 early 2014. Lars has been a member of ISRP since he began working for Sundström Safety and serves as President from 2016 to 2018.

400 René Schadé_IV2018.jpg
René Schadé
Health & Safety Specialist Wind
Vattenfall Business Area Wind

René is begonnen als werktuigkundige bij een grote rederij. De trage dagen van reizen en lange shifts in de ‘vetput’ hebben hem gemaakt tot wat hij is; een onafhankelijk werker, die samen met de crew alles weer werkend krijgt. Op zowel de Grote Oceaan als langs de verschillende operaties, met technologie en de projecten in elektriciteitscentrales. Maar zijn hart ligt bij het helpen van anderen.

Meer sprekers worden geladen