Sprekers 2018

Jorian Sigl
Jorian Sigl
European Field Engineer
Brady Corporation

Jorian voert veiligheidsaudits uit, schrijft lockout tagout procedures en geeft opleiding bij lokale en internationale bedrijven in verschillende sectoren. Tussen 2006 en 2013 had hij verschillende functies in productie en onderhoud bij staalproducent ArcelorMittal. Jorian bezit een master in de industriële wetenschappen optie elektromechanica en een bijkomende master in international business management. 

Wim Stam
Wim Stam
Manager Business Development
Flash Private Mobile Networks

Wim slaat, samen met klanten, de brug tussen praktische bedrijfstoepassingen en nieuwe technologieën. Zo weten wij zeker dat onze oplossingen goed blijven aansluiten op de veranderende behoeften in de markt én weten onze klanten zich verzekerd van een toekomstvaste productportfolio.

Frank Stege
Frank Stege
Algemeen directeur
Infoland

Frank heeft in 20 jaar tijd een organisatie opgebouwd met meer dan 75 professionals in dienst en een indrukwekkend klantenbestand. 
Zijn sleutel tot succes? De brug slaan tussen klantbehoefte en techniek! Hij is daarbij aanjager van innovatie – altijd beter, mooier, makkelijker.

400 Paul Toonen_IV2019.jpg
Paul Toonen
Opleidingskundig Adviseur
NIBHV

Paul heeft ruim tien jaar ervaring als opleidingskundig adviseur bij o.a. defensie, G4S en Veiligheidsregio Brabant Noord. Sinds 2014 is hij werkzaam bij het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening) waar hij, behalve een adviserende rol heeft om de veiligheid op de werkvloer te stimuleren en waarborgen, ook nauw betrokken is bij de ontwikkeling van de les- en leerstof. Ook buiten het NIBHV zet Paul zich in voor veiligheid als Postcommandant  bij  Brandweer Brabant Noord.

400 Renée van Veen_IV2018.jpg
Renée van Veen
Msc, Trainer/Projectmanager
Alfabeeld

Renée van Veen is projectmanager en trainer bij Alfabeeld. Alfabeeld is gespecialiseerd in gedragsverandering op het gebied van veiligheid. Renée ontwikkelt en begeleidt veiligheidscultuurtrajecten bij diverse bedrijven, waaronder Heineken, ISS Facility Services, Alliander Infostroom, Liander, BASF NL en KLM RE&FC. Een duurzame ontwikkeling van veiligheidsbewustzijn vormt de kern van veel opdrachten.

Meer sprekers worden geladen