Sprekers 2018

400 Wim Verbeiren_IV2018.jpg
Wim Verbeiren
Hoofd van Veiligheid en Gezondheid
Audi Brussel

Onder de bekwame leiding van Wim ging Audi door een bad van cultuurverandering. Dat deden ze samen met Samurai at Work. Over het traject: “Mensen hebben niet alleen geleerd, maar ook ervaren, beleefd en zelf bepaald wat er anders en beter kan.”

400 Wilfried Vermeiren_IV2018.jpg
Wilfried Vermeiren
Consultant & trainer
Samurai at Work

Wilfried werkt al meer dan 6 jaar als veiligheidsconsultant bij Samurai at Work. Daarvoor werkte hij als preventieadviseur en kwaliteitsmanager bij Campine en als Lead Assessor Safety Systems bij SGS. Wilfried geeft trainingen, coacht mensen op de werkvloer en begeleidt veiligheidstrajecten bij klanten, zoals Beaulieu, Nyrstar, Audi en vele andere.

Mathieu Weggeman 400x400.jpg (1)
Prof. Dr. Ir. Mathieu Weggeman
Hoogleraar Organisatiekunde, in het bijzonder Innovatie Management
Technische Universiteit Eindhoven

Mathieu heeft als focus voor zijn onderzoek gekozen voor het begrijpen en verklaren van innovatieprocessen in technologie-, kennisintensieve en culturele organisaties. Zijn bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar het leidinggeven aan professionals, strategieformulering, het realiseren van collectieve ambitie in teams en organisaties en de werkwijzen en het waardensystemen van de nieuwe generatie.

400 Arthur Zanders_IV2018.jpg
Arthur Zanders
Directeur
Zanders Consulting & Training BV

Arthur werkt al 30 jaar in de veiligheid en vooral op het gebied van risico- en crisisbeheersing. Binnen bedrijven en overheid en de laatste 18 jaar voor bedrijven en organisaties als adviseur en trainer. Daarnaast is hij verbonden aan de TUDelft  in het Delft Safety and Security Institute.

Naast vele andere publicaties is hij columnist en auteur van o.a. het boek Crisismanagement.

Meer sprekers worden geladen