Sprekers

400 Stephanie Jansen_IV2019.jpg
Stephanie Jansen
Consultant Industrie & Veiligheid
NEN

Het primaire werkgebied van Stephanie is arbeidsomstandigheden. Binnen het cluster Industrie & Veiligheid van NEN is dit één van de speerpunten. De onderwerpen die hier onder vallen zijn onder andere ergonomie, gezond & veilig werken en persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast is zij betrokken bij interne projecten zoals procesmanagement, het klanttevredenheidsonderzoek en audits. 

400 Rene de Jong_IV2019.jpg
René de Jong
Marketing & Intelligence Directeur
Infoland

Jarenlang heeft René de rol van kwaliteitsfunctionaris vervult in de wereld van software. Bedrijven en organisaties als Philips, het Academisch Ziekenhuis Maastricht, SIDN, WML, NS, DHL en de Gemeente Utrecht heeft hij geholpen met het krijgen van grip op de kwaliteit van hun software. Sinds begin 2017 maakt René onderdeel uit van het directieteam van Infoland; een toonaangevende leverancier van slimme kwaliteitsmanagementsoftware. Het is zijn persoonlijke missie om professionals – en organisaties – te helpen om slimmer, efficiënter en veiliger te werken. Op basis van pakkende praktijkvoorbeelden weet hij daarbij ideologie en realiteit samen te brengen.

400 Ingeborg Koopmans_IV2019.jpg
Ingeborg Koopmans
Officier van Justitie bij het Functioneel Parket
Openbaar Ministerie

Ingeborg is belast met de opsporing en vervolging van milieudelicten op het gebied van gevaarlijke stoffen, procesveiligheid, voedselveiligheid, landbouw, veeteelt en visserijwetgeving, bedreigde dier- en plantensoorten, afvalstoffen, bodem- en waterverontreiniging, arbeidsveiligheid, gewasbeschermingsmiddelen en nog veel meer.

400 Gert Koot_IV2019.jpg
Gert Koot
Safety & Compliance manager
KLM Real Estate & Facility Contracting

Gert Koot is Safety & Compliance manager bij KLM Real Estate & Facility Contracting. KLM RE&FC is verantwoordelijk voor al het vastgoed en de bijhorende facilitaire dienstverlening van de KLM, variërend van hoogwaardige industrie zoals hangaars, werkplaatsen, en warehouses tot diverse kantoren en lounges. Gert is verantwoordelijk voor veiligheid van de gebouwen en installaties én de veilige uitvoering van de diverse onderhouds-en verbouwingsprojecten door de diverse contractors.

400 Yvonne Langen_IV2018.jpg
Yvonne Langen
Senior consultant Safety Culture
D&F Consultants

Als expert op het gebied van Safety Management en Culture is Yvonne Langen verantwoordelijk voor het implementeren van veiligheidscultuur programma’s en veiligheidsmanagement systemen bij bedrijven in verschillende branches. Haar ruime ervaring zet zij in om bedrijven te inspireren en samen met de klant te komen tot een praktisch programma op maat.

Meer sprekers worden geladen