Sprekers

400 Eric Leenards_IV2019.jpg
Eric Leenards
Manager Key Accounts & - Distributie
Leuze electronic

Door zijn ervaring in de Industriële Automatisering, waarvan inmiddels bijna 16 jaar bij Leuze electronic, is Eric in staat om passende oplossingen te bieden op het gebied van Project- en electrical engineering aan markttoepassingsvragen, vooral in deze snel wisselende markt. Zowel optische sensoren en –systemen, maar ook de soms “uitdagende” randvoorwaarden lopen hier als rode draad doorheen. (optische) Beveiligingen maken hiervan een vast onderdeel uit.

400 Cyril Litjens_IV2019.jpg
Cyril Litjens
Innovatiemanager Veiligheid & Gezondheid
RPS Nederland

Cyril is gecertificeerd Arbeid & Organisatie deskundige en Veiligheidskundige. Hij ondersteunt al meer dan 25 jaar bedrijven bij het verhogen van de veiligheidsperformances. Hij heeft veel expertise opgebouwd op het verhogen van duurzaam (veiligheids) gedragsverandering.

400 Bart Martens_IV2019.jpg
Bart Martens
Veiligheidsconsultant
Samurai at Work

Bart is verantwoordelijk voor het uitwerken van veiligheidstrajecten. Afhankelijk van het bedrijf zal hij een plan uittekenen om de veiligheidscultuur te verhogen. Om ervoor te zorgen dat veiligheid op het werk voor iedereen prioriteit is. Elke dag opnieuw. Daarvoor zijn een strategie en planning cruciaal, nog voor je aan opleiding of coaching of actieplannen begint. Bart werkt al meer dan 8 jaar in de veiligheidswereld en specialiseerde zich de voorbije jaren in veiligheidsstrategie.

400 Marco Morelis_IV2019.jpg
Marco Morelis
Senior Accountmanager
Flash Private Mobile Networks

Marco is verantwoordelijk voor een aantal grote accounts binnen de segmenten chemie en industrie en weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid is in een missiekritische omgeving. In nauwe samenwerking met de klant maakt hij de vertaalslag naar communicatie-oplossingen die bijdragen aan een verbeterde veiligheid en efficiency van diens bedrijfsvoering.  

Marcel de Munck
Marcel de Munck
Senior Consultant Safety Culture
D&F Consultants

Marcel is expert op het gebied van veiligheidscultuur en -gedrag en verantwoordelijk voor de verbetering van veiligheidsprestaties bij bedrijven in verschillende branches. Vanuit zijn expertise in veranderkunde en psychologie helpt hij organisaties die willen veranderen, iets willen doorbreken, om hun doelen te realiseren. Zijn passie is om mensen en organisaties te helpen om te worden wie ze willen zijn. Marcel behandelt graag vraagstukken die gaan over mensen, drijfveren, idealen en motivatie. Maar ook over grenzen durven verkennen, over kwetsbaar durven zijn, over lef. Zijn lijfspreuk is dan ook: “Don’t let your dreams live and die in your mind. But become the person you want to be, by realizing your dreams.” Met zijn ‘passion for safety’ weet hij mensen te inspireren en te motiveren.

 

Meer sprekers worden geladen