Sprekers

400 Mohammad Rajabalinejad_IV2018.jpg
Dr.Ir. Mohammad Rajabali Nejad
Assistant Professor, Department of Design, Production and Management
University of Twente

Mohammad is sinds 2013 als universitair docent verbonden aan de faculteit Ontwerp, Productie en Management van de Universiteit Twente. Mohammad studeerde aan de Iran University of Science and Technology en daarna aan de TU Delft en (postdoc) aan de Ecole Polytechnique de Montréal. Van 2011 tot 2103 werkte hij als universitair docent verbonden aan de TU Delft op het gebied van engineering design.

400 Rens Noordeman_IV2019.jpg
Rens Noordeman
Product Manager
Flash Private Mobile Networks

Rens heeft ruime ervaring in geavanceerde communicatietoepassingen en is hét aanspreekpunt voor organisaties in kritische omgevingen die hun communicatie willen verbeteren met de inzet van techniek.

400 Marije Oosterheert_IV2019.jpg
Marije Oosterheert
Consultant & Trainer
VeiligheidNL

Marije is verantwoordelijk voor programma’s en trainingen voor bedrijven die te maken hebben met risicovolle omstandigheden en gedrag beïnvloeden. Met een brede kennis van de uitdagingen binnen de branches Bouw, Productie, Afvalbewerking en Chemie heeft ze succesvolle trajecten afgerond bij o.a. Coolrec, BASF, Naturalis en Dura Vermeer.

400 Rutger Rennings 3.jpg
Rutger Rennings
Technical advisor machine safety
Viscon Group

Rutger studeerde mechanical engineering aan de Hogeschool Rotterdam en werkt sinds 2005 voor de Viscon Group in ’s-Gravendeel. In zijn rol adviseert hij de verschillende engineering teams ten aanzien van machineveiligheid en denkt al in het verkoopstadium mee over veilige oplossingen voor klantaanvragen. Rutger voert controles uit op veiligheidssystemen, adviseert hij eindgebruikers over het beveiligen van bestaande machines en traint hij eindgebruikers van complexe machinelijnen vóór ingebruikname. Naast deze rol is hij onder andere adviseur voor het bestuur daar waar het gaat om gezondheids- en veiligheidskwesties en is hij hoofd van de noodresponsorganisatie. De Viscon Group creëert innovatieve, solide en slimme oplossingen voor alle product en material handling processen in de (non) food en agro industrie. Het 250 man tellende familiebedrijf bestaat ruim 50 jaar en heeft in meer dan 70 landen machines draaien.

400 Bob van Riek_IV2019.jpg
Bob van Riek
Product Manager
CGE Risk Management Solutions

Bob ontwikkelt in zijn positie als Product Manager nieuwe strategieën voor barrière gebaseerd risicomanagement. Daarnaast is hij betrokken bij de ontwikkeling van de softwareoplossingen BowTieXP, AuditXP, IncidentXP en BowTieServer. In zijn positie geeft Bob wereldwijd training aan veiligheidsexperts van organisaties uit een tiental verschillende industrieën.

Meer sprekers worden geladen