Sprekers

400 Bas Sesink_IV2019.jpg
Bas Sesink
Marketing & Business Process Manager
Eurosafe Solutions

Veiligheid begint bij jezelf. Een motto dat Bas graag uitdraagt. Dát moet het vertrekpunt zijn voor werkgevers én werknemers. Bas is bij Eurosafe Solutions verantwoordelijk voor marketing, procesoptimalisatie en opleiding & training. Vanuit die invalshoeken heeft hij een integraal veiligheidsconcept ontwikkeld en geeft hij veel lezingen en trainingen over veilig werken.

Wim Stam
Wim Stam
Manager Business Development
Flash Private Mobile Networks

Wim slaat, samen met klanten, de brug tussen praktische bedrijfstoepassingen en nieuwe technologieën. Zo weten wij zeker dat onze oplossingen goed blijven aansluiten op de veranderende behoeften in de markt én weten onze klanten zich verzekerd van een toekomstvaste productportfolio.

400 Paul Toonen_IV2019.jpg
Paul Toonen
Opleidingskundig Adviseur
NIBHV

Paul heeft ruim tien jaar ervaring als opleidingskundig adviseur bij o.a. defensie, G4S en Veiligheidsregio Brabant Noord. Sinds 2014 is hij werkzaam bij het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening) waar hij, behalve een adviserende rol heeft om de veiligheid op de werkvloer te stimuleren en waarborgen, ook nauw betrokken is bij de ontwikkeling van de les- en leerstof. Ook buiten het NIBHV zet Paul zich in voor veiligheid als Postcommandant  bij  Brandweer Brabant Noord.

400 Renée van Veen_IV2018.jpg
Renée van Veen
Msc, Trainer/Projectmanager
Alfabeeld

Renée van Veen is projectmanager en trainer bij Alfabeeld. Alfabeeld is gespecialiseerd in gedragsverandering op het gebied van veiligheid. Renée ontwikkelt en begeleidt veiligheidscultuurtrajecten bij diverse bedrijven, waaronder Heineken, ISS Facility Services, Alliander Infostroom, Liander, BASF NL en KLM RE&FC. Een duurzame ontwikkeling van veiligheidsbewustzijn vormt de kern van veel opdrachten.

Meer sprekers worden geladen