Sprekers

400 Marco Morelis_IV2019.jpg
Marco Morelis
Senior Accountmanager
Flash Private Mobile Networks

Marco is verantwoordelijk voor een aantal grote accounts binnen de segmenten chemie en industrie en weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid is in een missiekritische omgeving. In nauwe samenwerking met de klant maakt hij de vertaalslag naar communicatie-oplossingen die bijdragen aan een verbeterde veiligheid en efficiency van diens bedrijfsvoering.  

Marcel de Munck
Marcel de Munck
Senior Consultant Safety Culture
D&F Consulting

Marcel is expert op het gebied van veiligheidscultuur en -gedrag en verantwoordelijk voor de verbetering van veiligheidsprestaties bij bedrijven in verschillende branches. Vanuit zijn expertise in veranderkunde en psychologie helpt hij organisaties die willen veranderen, iets willen doorbreken, om hun doelen te realiseren. Zijn passie is om mensen en organisaties te helpen om te worden wie ze willen zijn. Marcel behandelt graag vraagstukken die gaan over mensen, drijfveren, idealen en motivatie. Maar ook over grenzen durven verkennen, over kwetsbaar durven zijn, over lef. Zijn lijfspreuk is dan ook: “Don’t let your dreams live and die in your mind. But become the person you want to be, by realizing your dreams.” Met zijn ‘passion for safety’ weet hij mensen te inspireren en te motiveren.

 

400 Mohammad Rajabalinejad_IV2018.jpg
Dr.Ir. Mohammad Rajabali Nejad
Assistant Professor, Department of Design, Production and Management
University of Twente

Mohammad is sinds 2013 als universitair docent verbonden aan de faculteit Ontwerp, Productie en Management van de Universiteit Twente. Mohammad studeerde aan de Iran University of Science and Technology en daarna aan de TU Delft en (postdoc) aan de Ecole Polytechnique de Montréal. Van 2011 tot 2103 werkte hij als universitair docent verbonden aan de TU Delft op het gebied van engineering design.

400 Rens Noordeman_IV2019.jpg
Rens Noordeman
Product Manager
Flash Private Mobile Networks

Rens heeft ruime ervaring in geavanceerde communicatietoepassingen en is hét aanspreekpunt voor organisaties in kritische omgevingen die hun communicatie willen verbeteren met de inzet van techniek.

400 Marije Oosterheert_IV2019.jpg
Marije Oosterheert
Consultant & Trainer
VeiligheidNL

Marije is verantwoordelijk voor programma’s en trainingen voor bedrijven die te maken hebben met risicovolle omstandigheden en gedrag beïnvloeden. Met een brede kennis van de uitdagingen binnen de branches Bouw, Productie, Afvalbewerking en Chemie heeft ze succesvolle trajecten afgerond bij o.a. Coolrec, BASF, Naturalis en Dura Vermeer.

Meer sprekers worden geladen