Sprekers

400 Gert Koot_IV2019.jpg
Gert Koot
Safety & Compliance manager
KLM Real Estate & Facility Contracting

Gert Koot is Safety & Compliance manager bij KLM Real Estate & Facility Contracting. KLM RE&FC is verantwoordelijk voor al het vastgoed en de bijhorende facilitaire dienstverlening van de KLM, variërend van hoogwaardige industrie zoals hangaars, werkplaatsen, en warehouses tot diverse kantoren en lounges. Gert is verantwoordelijk voor veiligheid van de gebouwen en installaties én de veilige uitvoering van de diverse onderhouds-en verbouwingsprojecten door de diverse contractors.

400 Eric Leenards_IV2019.jpg
Eric Leenards
Manager Key Accounts & - Distributie
Leuze electronic

Door zijn ervaring in de Industriële Automatisering, waarvan inmiddels bijna 16 jaar bij Leuze electronic, is Eric in staat om passende oplossingen te bieden op het gebied van Project- en electrical engineering aan markttoepassingsvragen, vooral in deze snel wisselende markt. Zowel optische sensoren en –systemen, maar ook de soms “uitdagende” randvoorwaarden lopen hier als rode draad doorheen. (optische) Beveiligingen maken hiervan een vast onderdeel uit.

400 Cyril Litjens_IV2019.jpg
Cyril Litjens
Innovatiemanager Veiligheid & Gezondheid
RPS Nederland

Cyril is gecertificeerd Arbeid & Organisatie deskundige en Veiligheidskundige. Hij ondersteunt al meer dan 25 jaar bedrijven bij het verhogen van de veiligheidsperformances. Hij heeft veel expertise opgebouwd op het verhogen van duurzaam (veiligheids) gedragsverandering.

400 Bart Martens_IV2019.jpg
Bart Martens
Veiligheidsconsultant
Samurai at Work

Bart is verantwoordelijk voor het uitwerken van veiligheidstrajecten. Afhankelijk van het bedrijf zal hij een plan uittekenen om de veiligheidscultuur te verhogen. Om ervoor te zorgen dat veiligheid op het werk voor iedereen prioriteit is. Elke dag opnieuw. Daarvoor zijn een strategie en planning cruciaal, nog voor je aan opleiding of coaching of actieplannen begint. Bart werkt al meer dan 8 jaar in de veiligheidswereld en specialiseerde zich de voorbije jaren in veiligheidsstrategie.

400 Ron Meijer_IV2019.jpg
Ron Meijer
Manager HSE
Agrifirm

Ron is sinds 2007 werkzaam bij Agrifirm en heeft ruime ervaring en kennis van grote en complexe organisaties en processen en is in zijn rol verantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van de diverse afdelingen op strategisch/tactisch niveau, echter wel met inhoudelijke proceskennis. Agrifirm is een coöperatie waarin meer dan 10.000 Nederlandse veehouders en telers hun krachten hebben gebundeld. Ron heeft expertise op gebied van people management en (intern) klantrelatiebeheer in een dienstverlenende / commerciële organisatie, met als doelstelling het optimaliseren van bedrijfsprocessen conform de huidige marktontwikkelingen.

Meer sprekers worden geladen