Sprekers

400 Paul Toonen_IV2019.jpg
Paul Toonen
Opleidingskundig Adviseur
NIBHV

Paul heeft ruim tien jaar ervaring als opleidingskundig adviseur bij o.a. defensie, G4S en Veiligheidsregio Brabant Noord. Sinds 2014 is hij werkzaam bij het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening) waar hij, behalve een adviserende rol heeft om de veiligheid op de werkvloer te stimuleren en waarborgen, ook nauw betrokken is bij de ontwikkeling van de les- en leerstof. Ook buiten het NIBHV zet Paul zich in voor veiligheid als Postcommandant  bij  Brandweer Brabant Noord.

400 Renée van Veen_IV2018.jpg
Renée van Veen
Msc, Trainer/Projectmanager
Alfabeeld

Renée van Veen is projectmanager en trainer bij Alfabeeld. Alfabeeld is gespecialiseerd in gedragsverandering op het gebied van veiligheid. Renée ontwikkelt en begeleidt veiligheidscultuurtrajecten bij diverse bedrijven, waaronder Heineken, ISS Facility Services, Alliander Infostroom, Liander, BASF NL en KLM RE&FC. Een duurzame ontwikkeling van veiligheidsbewustzijn vormt de kern van veel opdrachten.

400 Davey Verbeek_IV2019.jpg
Davey Verbeek
Safety Culture Consultant/trainer
D&F Consulting

Davey Verbeek is hoger veiligheidskundige en Safety Culture expert bij D&F Consulting B.V.. Davey weet de theoretische kennis en bewezen inzichten op het gebied van veranderkunde op een praktische manier aan elkaar te koppelen. Hij benadert veiligheidsvraagstukken niet primair vanuit de techniek, maar stelt de mens centraal. Bij D&F Consulting voert Davey als Safety Culture expert dagelijks verander- en veiligheidstrajecten uit bij diverse bedrijven in onder andere de food- en energiesector, havenbedrijven, overheidsorganisaties en productiebedrijven.De meeste successen behaalt hij door motivatie en participatie centraal te stellen in coaching, advisering en training van professionals binnen alle lagen van een organisatie, om zo de gezamenlijk doelstellingen ten aanzien van arbeidsveiligheid te bereiken.

Meer sprekers worden geladen