Sprekers

Marcel de Munck
Marcel de Munck
Senior Consultant Safety Culture
D&F Consulting

Marcel is expert op het gebied van veiligheidscultuur en -gedrag en verantwoordelijk voor de verbetering van veiligheidsprestaties bij bedrijven in verschillende branches. Vanuit zijn expertise in veranderkunde en psychologie helpt hij organisaties die willen veranderen, iets willen doorbreken, om hun doelen te realiseren. Zijn passie is om mensen en organisaties te helpen om te worden wie ze willen zijn. Marcel behandelt graag vraagstukken die gaan over mensen, drijfveren, idealen en motivatie. Maar ook over grenzen durven verkennen, over kwetsbaar durven zijn, over lef. Zijn lijfspreuk is dan ook: “Don’t let your dreams live and die in your mind. But become the person you want to be, by realizing your dreams.” Met zijn ‘passion for safety’ weet hij mensen te inspireren en te motiveren.

 

400 Mohammad Rajabalinejad_IV2018.jpg
Dr.Ir. Mohammad Rajabali Nejad
Assistant Professor, Department of Design, Production and Management
University of Twente

Mohammad is sinds 2013 als universitair docent verbonden aan de faculteit Ontwerp, Productie en Management van de Universiteit Twente. Mohammad studeerde aan de Iran University of Science and Technology en daarna aan de TU Delft en (postdoc) aan de Ecole Polytechnique de Montréal. Van 2011 tot 2103 werkte hij als universitair docent verbonden aan de TU Delft op het gebied van engineering design.

400 Rens Noordeman_IV2019.jpg
Rens Noordeman
Product Manager
Flash Private Mobile Networks

Rens heeft ruime ervaring in geavanceerde communicatietoepassingen en is hét aanspreekpunt voor organisaties in kritische omgevingen die hun communicatie willen verbeteren met de inzet van techniek.

400 Marije Oosterheert_IV2019.jpg
Marije Oosterheert
Consultant & Trainer
VeiligheidNL

Marije is verantwoordelijk voor programma’s en trainingen voor bedrijven die te maken hebben met risicovolle omstandigheden en gedrag beïnvloeden. Met een brede kennis van de uitdagingen binnen de branches Bouw, Productie, Afvalbewerking en Chemie heeft ze succesvolle trajecten afgerond bij o.a. Coolrec, BASF, Naturalis en Dura Vermeer.

400 Erik Peekel_IV2018.jpg
Erik Peekel
Dagvoorzitter Industriële Veiligheid 2019

Erik Peekel kenmerkt zich in zijn dagvoorzitterschap door zijn opmerkelijke enthousiasme en schept snel een aangename, luchtige sfeer. Erik schuwt de diepgang niet, maar komt graag zonder omwegen tot de kern. Zijn vragen worden nauwkeurig afgestemd om zo voor u het maximale uit de presentaties te halen. U zult ervaren dat hij u zal prikkelen met ad-rem commentaar en vindingrijke kwinkslagen. U wordt door hem onherroepelijk bij het programma betrokken en hij maakt de tongen los.

Meer sprekers worden geladen