Sprekers

400 Eric Leenards_IV2019.jpg
Eric Leenards
Manager Key Accounts & - Distributie
Leuze electronic

Door zijn ervaring in de Industriële Automatisering, waarvan inmiddels bijna 16 jaar bij Leuze electronic, is Eric in staat om passende oplossingen te bieden op het gebied van Project- en electrical engineering aan markttoepassingsvragen, vooral in deze snel wisselende markt. Zowel optische sensoren en –systemen, maar ook de soms “uitdagende” randvoorwaarden lopen hier als rode draad doorheen. (optische) Beveiligingen maken hiervan een vast onderdeel uit.

400 Cyril Litjens_IV2019.jpg
Cyril Litjens
Innovatiemanager Veiligheid & Gezondheid
RPS Nederland

Cyril is gecertificeerd Arbeid & Organisatie deskundige en Veiligheidskundige. Hij ondersteunt al meer dan 25 jaar bedrijven bij het verhogen van de veiligheidsperformances. Hij heeft veel expertise opgebouwd op het verhogen van duurzaam (veiligheids) gedragsverandering.

400 Bart Martens_IV2019.jpg
Bart Martens
Veiligheidsconsultant
Samurai at Work

Bart is verantwoordelijk voor het uitwerken van veiligheidstrajecten. Afhankelijk van het bedrijf zal hij een plan uittekenen om de veiligheidscultuur te verhogen. Om ervoor te zorgen dat veiligheid op het werk voor iedereen prioriteit is. Elke dag opnieuw. Daarvoor zijn een strategie en planning cruciaal, nog voor je aan opleiding of coaching of actieplannen begint. Bart werkt al meer dan 8 jaar in de veiligheidswereld en specialiseerde zich de voorbije jaren in veiligheidsstrategie.

400 Ron Meijer_IV2019.jpg
Ron Meijer
Manager HSE
Agrifirm

Ron is sinds 2007 werkzaam bij Agrifirm en heeft ruime ervaring en kennis van grote en complexe organisaties en processen en is in zijn rol verantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van de diverse afdelingen op strategisch/tactisch niveau, echter wel met inhoudelijke proceskennis. Agrifirm is een coöperatie waarin meer dan 10.000 Nederlandse veehouders en telers hun krachten hebben gebundeld. Ron heeft expertise op gebied van people management en (intern) klantrelatiebeheer in een dienstverlenende / commerciële organisatie, met als doelstelling het optimaliseren van bedrijfsprocessen conform de huidige marktontwikkelingen.

400 Marco Morelis_IV2019.jpg
Marco Morelis
Senior Accountmanager
Flash Private Mobile Networks

Marco is verantwoordelijk voor een aantal grote accounts binnen de segmenten chemie en industrie en weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid is in een missiekritische omgeving. In nauwe samenwerking met de klant maakt hij de vertaalslag naar communicatie-oplossingen die bijdragen aan een verbeterde veiligheid en efficiency van diens bedrijfsvoering.  

Meer sprekers worden geladen