Sprekers

400 Michel Jochems_IV2019.jpg
Michel Jochems
Channel Manager Benelux
Brady Corporation

Michel bezoekt al bijna 10 jaar de grootste industriële bedrijven van Nederland en België samen met gespecialiseerde veiligheidspartners. Als Channel Manager Benelux bij Brady Corporation, wereldwijd producent van onder meer veiligheidssignalisatie, leidingmarkering, statusmarkering, lockout/tagout en spill control, blijft hij op de hoogte van de evoluerende veiligheidsnoden in de industrie.

400 Rene de Jong_IV2019.jpg
René de Jong
Marketing & Intelligence Directeur
Infoland

Jarenlang heeft René de rol van kwaliteitsfunctionaris vervult in de wereld van software. Bedrijven en organisaties als Philips, het Academisch Ziekenhuis Maastricht, SIDN, WML, NS, DHL en de Gemeente Utrecht heeft hij geholpen met het krijgen van grip op de kwaliteit van hun software. Sinds begin 2017 maakt René onderdeel uit van het directieteam van Infoland; een toonaangevende leverancier van slimme kwaliteitsmanagementsoftware. Het is zijn persoonlijke missie om professionals – en organisaties – te helpen om slimmer, efficiënter en veiliger te werken. Op basis van pakkende praktijkvoorbeelden weet hij daarbij ideologie en realiteit samen te brengen.

400 Yusuf Kaplan_IV2019.jpg
Yusuf Kaplan
Sr. Analyst EHS Support, EHS&S Bergen op Zoom Manufacturing
Sabic

Yusuf volgde zijn opleiding tot hoger veiligheidskundige aan de Universiteit van Antwerpen en is sinds 1989 werkzaam bij Sabic in Bergen op Zoom. Het eerste deel van zijn carrière in operations en sinds 2005 op het gebied van Safety, Health & Environment. Yusuf wordt door anderen omschreven als “een gedreven persoon die geen enkel detail over het hoofd ziet. Zich verdiept in de processen en daar het beste uit haalt. Een man die durf aan te pakken. Een echte specialist die de titel ook verdient”. 

400 Ingeborg Koopmans_IV2019.jpg
Ingeborg Koopmans
Officier van Justitie bij het Functioneel Parket
Openbaar Ministerie

Ingeborg is belast met de opsporing en vervolging van milieudelicten op het gebied van gevaarlijke stoffen, procesveiligheid, voedselveiligheid, landbouw, veeteelt en visserijwetgeving, bedreigde dier- en plantensoorten, afvalstoffen, bodem- en waterverontreiniging, arbeidsveiligheid, gewasbeschermingsmiddelen en nog veel meer.

400 Gert Koot_IV2019.jpg
Gert Koot
Safety & Compliance manager
KLM Real Estate & Facility Contracting

Gert Koot is Safety & Compliance manager bij KLM Real Estate & Facility Contracting. KLM RE&FC is verantwoordelijk voor al het vastgoed en de bijhorende facilitaire dienstverlening van de KLM, variërend van hoogwaardige industrie zoals hangaars, werkplaatsen, en warehouses tot diverse kantoren en lounges. Gert is verantwoordelijk voor veiligheid van de gebouwen en installaties én de veilige uitvoering van de diverse onderhouds-en verbouwingsprojecten door de diverse contractors.

Meer sprekers worden geladen