Sprekers

Carsten Busch_IV2020.jpg
Carsten Busch
Senior Adviseur Arbeidsveiligheid bij Politidirektoratet (Noorwegen)
Mind the Risk

Carsten is een zelf-benoemd veiligheidsmytholoog en -historicus met een kwart eeuw ervaring binnen veiligheid, arbeidsomstandigheden, milieu en kwaliteit op diverse niveaus. Deze ervaring strekt zich uit binnen organisaties als de spoorwegen en de petrochemie in zowel Nederland, Engeland als Noorwegen. Op dit moment is Carsten Senior Adviseur Arbeidsveiligheid bij Politidirektoratet, de overkoepelende organisatie voor de Noorse Politie. Hij beschouwd zichzelf als eeuwige student in werktuigbouwkunde, veiligheid, rechten en Human Factors. Vakmatig is hij actief binnen de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde en diverse internationale fora en spreekt geregeld op seminars en bijeenkomsten. Carsten is verbonden aan de universiteit in Lund als begeleider in het Human Factors-programma en schreef twee boeken; Safety Myth 101 en Veiligheidsfabels 1-2-3. Op dit moment werkt hij aan een boek over het leven en werk van veiligheidspionier Heinrich.

Jaap van den Berg_IV2020.jpg
Jaap van den Berg
Safety Culture Manager
KLM Royal Dutch Airlines

Jaap heeft gedurende zijn loopbaan bij KLM in veel verschillende (bedrijfs)culturen gewerkt. Hij is gepassioneerd door de diversiteit van mensen en hun culturele achtergrond. Een hoog energieniveau en interpersoonlijke relaties zijn Jaap’s belangrijkste stuwende kracht. Nieuwsgierigheid en de wil om continue te ontwikkelen zijn voornaamste motieven.

Dirk-Jan de Boer_IV2020.jpg
Dirk-Jan de Boer
Directeur
Oostkracht10

Dirk Jan is directeur van Oostkracht10, daarnaast programmamanager en trainer voor de thema's openbare veiligheid, crisismanagement, bedrijfscontinuïteit, brandveiligheid en externe veiligheid. Dirk Jan haalt veel energie uit het verder helpen van bedrijven en overheden met het beheersen van milieu- en veiligheidsrisico's. Dirk Jan kijkt graag naar de mogelijkheden die regels bieden, door te verbinden, door menselijke taal te gebruiken en niet in de techniek te blijven hangen. In zijn vrije tijd is Dirk Jan fervent gitaarspeler.

 

Bart Bolwijn_IV2020.jpg
Bart Bolwijn
IRM-specialist
Infoland

Bart helpt organisaties (uit verschillende sectoren, verspreid over het hele land) al jaren met uiteenlopende verbetertrajecten; van het verbeteren van kwaliteit tot aan het verkleinen en beheersen van risico’s. De afgelopen 17 jaar werkt hij bij Infoland; een toonaangevende leverancier van software voor kwaliteits- veiligheids- en risicomanagement. Daarnaast is hij geschoold in EFQM, Procesmanagement, ISO, Manufacturing Excellence (Lean management) en integraal risicomanagement. Met zijn kennis, ervaring én enthousiasme, weet hij organisaties naar een volgend niveau tillen.

Djina Boshuizen_IV2020.jpg
Djina Boshuizen
Trainer en projectleider
Alfabeeld

Djina werkt als trainer en projectleider bij Alfabeeld. Vanuit haar achtergrond in de arbeid- en gezondheidspsychologie vindt zij het interessant om bedrijfsaspecten vanuit de menselijke kant te benaderen. Als projectleider is Djina bezig met het begeleiden en ondersteunen van verandertrajecten bij onze opdrachtgevers. Het proces van gedragsverandering stimuleert zij door middel van het geven van adviezen en trainingen.

Meer sprekers worden geladen