Sprekers

Gijsbert Heenck_IV2020.jpg
Gijsbert Heenck
Managing Director
Schmersal

Gijsbert is sinds 1995 in verschillende functies en bij diverse bedrijven betrokken bij machineveiligheid. Hij is sinds 2010 TÜV-gecertificeerd Functional Safety Engineer op het vakgebied machinery (TÜV ID-2866/10). Zijn vaardigheden omvatten Safety Consulting, Functionele Veiligheid en Manipulatiebeveiliging. Gijsbert is lid van het NEN platform 60204 van de normcommissie NEC 44.

Willem Heijboer_IV2020.jpg
Willem Heijboer
Directeur-Eigenaar
Blomsma Signs & Safety & Voorzitter NEN commissie voor Veiligheidssignalering

Willem is als directeur-eigenaar van Blomsma Signs & Safety meer dan 35 jaar actief met veiligheidssignaleringen. Als voorzitter van de NEN-commissie is hij betrokken bij de normalisatie van veiligheidssignaleringen binnen ISO en lid van de PSPA (Photoluminescent Safety Products Association). Daarnaast is hij medeoprichter van het NVVS, de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidssignalisatie. Het bereiken van een wereldwijde eenduidigheid op het gebied van veiligheidssignalering, gestoeld op praktische en logische implementatie zonder overdaad is zijn grote drive.

400 Paul Hoogerkamp_IV2019.jpg
Paul Hoogerkamp
Voorzitter van de normcommissie machineveiligheid
NEN

Paul studeerde werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente en heeft sinds 1991 zijn eigen adviesbureau MECID B.V. dat zich bezighoudt met de implementatie van productregelgeving en normen. Hij is als voorzitter van de normcommissie machineveiligheid van het NEN betrokken bij normalisatie van machineveiligheid binnen de CEN en ISO. Paul heeft zitting in diverse werkgroepen, onder andere met betrekking tot risicobeoordeling, gebruikersinstructies, veiligheidsafstanden en ergonomie.

David Huijbregts_IV2020.jpg (1)
David Huijbregts
Senior HSE Coördinator
Ingram Micro CFS Nederland

David heeft ruime ervaring in diverse leidinggevende en coördinerende functies bij verschillende bedrijven in de logistieke sector. Sinds 2016 is hij werkzaam als Senior HSE Coördinator bij Ingram Micro CFS. Hier is hij verantwoordelijk voor het HSE-beleid van verschillende sites, waaronder het bol.com Fulfilment Center en het DC van de Bijenkorf.

 

Martin Hulsman_IV2020.jpg
Martin Hulsman
Adviseur Industriële Veiligheid
TCPM

Martin heeft ruime ervaring op het gebied van machineveiligheid, het toepassen van de machinerichtlijn en normen, en het uitvoeren van risicobeoordelingen. Als adviseur industriële veiligheid kijkt en denkt hij mee bij bedrijven die uiteenlopende producten maken. Dit doet hij samen met een team van collega’s die elkaar ondersteunen.

Meer sprekers worden geladen