Sprekers

400 Cyril Litjens_IV2019.jpg
Cyril Litjens
Innovatiemanager Veiligheid & Gezondheid
RPS Nederland

Cyril is innovatiemanager veiligheid & gezondheid, gecertificeerd Arbeid & Organisatie deskundige en Veiligheidskundige. Hij ondersteunt al meer dan 20 jaar bedrijven bij het verhogen van het veiligheidsbewustzijn. Om de dialoog aan te gaan over veiligheid en het concreet maken van wat voor gewenst gedrag we nu eigenlijk willen zien, heeft hij het dialoogspel ‘Eigenaarschap in veiligheid’ ontwikkeld.

Karien van der Loo - Patrick van de Sande_IV2020.jpg
Karien van der Loo en Patrick van de Sande
nabestaanden van een dodelijk arbeidsongeval
Stichting Arbeidsongevallen

Karien van der Loo-van de Sande en Patrick van de Sande zijn zus en broer en zijn nabestaanden van een dodelijk arbeidsongeval. De man van Karien kwam tijdens zijn werk als onderhoudsmonteur om het leven bij een arbeidsongeval in 2014. Als vrijwilligers van de Stichting Arbeidsongevallen zetten Karien en Patrick zich in voor meer aandacht voor de gevolgen van arbeidsongevallen. Als ervaringsdeskundigen veroorzaken zij op een bijzondere wijze een sociale impact voor de mens op de werkvloer. 

 

Sandra Milojevic_IV2020.jpg
Sandra Milojevic
Corporate Safety Advisor
TenneT

Sandra is ruim 10 jaar werkzaam als Corporate Safety Advisor bij TenneT, TenneT is de operator van het hoogspanningsnetwerk in Nederland en een deel van Duitsland op zowel het land als op zee. Zij is een expert op het gebied van ongevallenonderzoek en het leren van ongevallen. Binnen TenneT houdt zij zich verder bezig met het optimaliseren van de veiligheidsprocessen op strategisch en operationeel niveau.

Paul Molenberg_IV2020.jpg
Paul Molenberg
Senior HSE-Consultant
Royal HaskoningDHV

Paul is een ervaren Hoger VeiligheidsKundige & ArbeidsHygiënist en bij hem staat de samenhang van de techniek, de organisatie en het begrip van de mensen centraal.

In samenwerking met de klant zoekt Paul naar de meest optimale integratie van health en safety. Hij adviseert grotere organisaties in veiligheidsverbetertrajecten.

400 Erik Peekel_IV2018.jpg
Erik Peekel
Dagvoorzitter Industriële Veiligheid 2020

Erik Peekel kenmerkt zich in zijn dagvoorzitterschap door zijn opmerkelijke enthousiasme en schept snel een aangename, luchtige sfeer. Erik schuwt de diepgang niet, maar komt graag zonder omwegen tot de kern. Zijn vragen worden nauwkeurig afgestemd om zo voor u het maximale uit de presentaties te halen. U zult ervaren dat hij u zal prikkelen met ad-rem commentaar en vindingrijke kwinkslagen. U wordt door hem onherroepelijk bij het programma betrokken en hij maakt de tongen los.

Meer sprekers worden geladen