Sprekers

400 Erik Peekel_IV2018.jpg
Erik Peekel
Dagvoorzitter Industriële Veiligheid 2020

Erik Peekel kenmerkt zich in zijn dagvoorzitterschap door zijn opmerkelijke enthousiasme en schept snel een aangename, luchtige sfeer. Erik schuwt de diepgang niet, maar komt graag zonder omwegen tot de kern. Zijn vragen worden nauwkeurig afgestemd om zo voor u het maximale uit de presentaties te halen. U zult ervaren dat hij u zal prikkelen met ad-rem commentaar en vindingrijke kwinkslagen. U wordt door hem onherroepelijk bij het programma betrokken en hij maakt de tongen los.

Angelo Romano_IV2020.jpg
Angelo Romano
Territory Sales Manager Nederland
Brady Corporation

Angelo ondersteunt industriële bedrijven binnen verschillende markten in Nederland aangaande implementatie van Lockout/Tagout. Hij heeft een brede ervaring binnen deze bedrijven aangaande het aanbieden van VLOP-services (Visual LockOut Procedure Writing Services). Daarnaast adviseert Angelo bedrijven op het gebied van visuele-statusmarkering, Lean/5S en spill control-oplossingen.

Adem Saricioglu_IV2020.jpg
Adem Saricioglu
Global Safety Technologies Visionary
Imbema

Adem is specialist op het gebied van gasanalyse en gasdetectie en kent de uitdagingen die veiligheidsfunctionarissen in de industrie bezighouden. Met zijn visie, kennis en ervaring helpt hij om een veiligere werkplek te creëren.

 

Bas Sesink_IV2020.jpg
Bas Sesink
Marketing & Business Process Manager
Eurosafe Solutions

Veiligheid begint bij jezelf. Een motto dat Bas Sesink graag uitdraagt. Dát moet het vertrekpunt zijn voor werkgevers én werknemers, voor opdrachtgevers én opdrachtnemers. Bas is bij Eurosafe Solutions verantwoordelijk voor procesoptimalisatie en opleiding & training. Vanuit die invalshoeken heeft hij een integraal veiligheidsconcept ontwikkeld en geeft hij veel lezingen en trainingen over veilig werken

Aschwin Sep_IV2020.jpg
Aschwin “Gaspak Seppie” Sep
Uitvoerder Mourik Remediation
Mourik Industry

Aschwin, ook bekend als “Gaspak Seppie”, is sinds 2007 werkzaam bij Mourik actief in de petrochemie en industrial maintenance. Na zijn studie aan de TU Delft is hij voorheen werkzaam geweest in de betonbouw en de asbestverwijdering. Met de opleiding tot ingenieur als basis voor het leven wilde Aschwin graag aanpakken met zijn handen. Hij koos er daarom voor om als vakman in weer en wind aan de slag te gaan en zo vanaf de werkvloer te beginnen. Werkzaam geweest als Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA), hogedrukreiniger en gaspakdrager, heeft hij op verschillende wijzen ervaring in de praktijk opgedaan met gevaarlijke stoffen, met de regelgeving die daarbij een rol speelt en het menselijk gedrag. En dat geeft meer dan eens aanleiding tot verwondering en verzuchting! Op dit moment is hij bezig om voor Mourik business te ontwikkelen onder het label Mourik Remediation om kennis en kunde te combineren op het vlak van gevaarlijke stoffen, situaties en processen. Daarnaast is Aschwin voorzitter van de ondernemingsraad en adviseur bij de brancheverenigingen Stichting Industriële Reiniging, Orsima en VOMI.

Meer sprekers worden geladen