Sprekers

Martin Hulsman_IV2020.jpg
Martin Hulsman
Adviseur Industriële Veiligheid
TCPM

Martin heeft ruime ervaring op het gebied van machineveiligheid, het toepassen van de machinerichtlijn en normen, en het uitvoeren van risicobeoordelingen. Als adviseur industriële veiligheid kijkt en denkt hij mee bij bedrijven die uiteenlopende producten maken. Dit doet hij samen met een team van collega’s die elkaar ondersteunen.

Raymond Keijzer_IV2020.jpg
Raymond Keijzer
Business Unit Manager
Eurosafe Solutions

\Raymond startte ooit zijn carrière in de steigerbouw. Vervolgens ontwikkelde hij zijn interesse voor besloten ruimten bij één van de grootste algemene PBM-leveranciers van de BeNeLux. De afgelopen jaren heeft hij zich dan ook gespecialiseerd in trainingen in besloten ruimten. Raymond is op dit moment bij Eurosafe Solutions verantwoordelijk voor de afdeling Besloten Ruimten.

Kelly van Krieken_IV2020.jpg
Kelly van Krieken
Consultant Safety Culture
D&F Consulting

Kelly werkt als consultant Safety Culture bij D&F en heeft veel ervaring in het opzetten van campagnes en de communicatie met betrekking tot veiligheid. Het geven van trainingen en workshops, het organiseren van veiligheidsdagen en het coachen van werkgroepen behoren tot haar verantwoordelijkheden. Bij D&F combineert Kelly haar creatieve achtergrond met inhoudelijke expertise op het gebied van veiligheidscultuur- en gedrag.

Marko Krnjic_IV2020.jpg
Marko Krnjic
Product Manager
CGE Risk Management Solutions

Marko ontwikkelt in zijn positie als Product Manager nieuwe strategieën voor barrière gebaseerd risicomanagement. Daarnaast is hij betrokken bij de ontwikkeling van de softwareoplossingen BowTieXP, AuditXP, IncidentXP en BowTieServer. In zijn positie geeft Marko al 5 jaar wereldwijd training aan veiligheidsexperts van diverse grote organisaties uit een tiental verschillende industrieën

400 Eric Leenards_IV2019.jpg
Eric Leenards
Manager Key Accounts & - Distributie
Leuze electronic

Door zijn ervaring in de Industriële Automatisering, waarvan inmiddels bijna 16 jaar bij Leuze electronic, is Eric in staat om passende oplossingen te bieden op het gebied van Project- en electrical engineering aan markttoepassingsvragen, vooral in deze snel wisselende markt. Zowel optische sensoren en –systemen, maar ook de soms “uitdagende” randvoorwaarden lopen hier als rode draad doorheen. (optische) Beveiligingen maken hiervan een vast onderdeel uit.

Meer sprekers worden geladen