Sprekers

400 Erik Peekel_IV2018.jpg
Erik Peekel
Dagvoorzitter Industriële Veiligheid 2020

Erik Peekel kenmerkt zich in zijn dagvoorzitterschap door zijn opmerkelijke enthousiasme en schept snel een aangename, luchtige sfeer. Erik schuwt de diepgang niet, maar komt graag zonder omwegen tot de kern. Zijn vragen worden nauwkeurig afgestemd om zo voor u het maximale uit de presentaties te halen. U zult ervaren dat hij u zal prikkelen met ad-rem commentaar en vindingrijke kwinkslagen. U wordt door hem onherroepelijk bij het programma betrokken en hij maakt de tongen los.

edwin_renzen_400x400-full.png
Edwin Renzen
Managing Partner en uitvinder van de Stint
Stint Urban Mobility

Het organiseren van vervoer, op een efficiënte en veilige manier en op een wijze die zo min mogelijk belastend is voor het milieu. Dat is wat Edwin Renzen omschrijft. Edwin is een ondernemer met een grote interesse in een veilig vervoersproces. Vanuit die visie en in samenwerking met ontwerper Peter Noorlander ontstond in 2011 een voertuig voor buitenschoolse opvangorganisaties: de Stint. Tot oktober 2018 reden er ruim 3000 voertuigen rond in Nederland. De toelating van het voertuig werd toen geschorst en later ingetrokken. Inmiddels werkt Edwin met een team van 30 mensen aan een nieuwe versie van de Stint om het voertuig weer terug te krijgen op de openbare weg.

Angelo Romano_IV2020.jpg
Angelo Romano
Territory Sales Manager Nederland
Brady Corporation

Angelo ondersteunt industriële bedrijven binnen verschillende markten in Nederland aangaande implementatie van Lockout/Tagout. Hij heeft een brede ervaring binnen deze bedrijven aangaande het aanbieden van VLOP-services (Visual LockOut Procedure Writing Services). Daarnaast adviseert Angelo bedrijven op het gebied van visuele-statusmarkering, Lean/5S en spill control-oplossingen.

Adem Saricioglu_IV2020.jpg
Adem Saricioglu
Global Safety Technologies Visionary
Imbema

Adem is specialist op het gebied van gasanalyse en gasdetectie en kent de uitdagingen die veiligheidsfunctionarissen in de industrie bezighouden. Met zijn visie, kennis en ervaring helpt hij om een veiligere werkplek te creëren.

 

Bas Sesink_IV2020.jpg
Bas Sesink
Marketing & Business Process Manager
Eurosafe Solutions

Veiligheid begint bij jezelf. Een motto dat Bas Sesink graag uitdraagt. Dát moet het vertrekpunt zijn voor werkgevers én werknemers, voor opdrachtgevers én opdrachtnemers. Bas is bij Eurosafe Solutions verantwoordelijk voor procesoptimalisatie en opleiding & training. Vanuit die invalshoeken heeft hij een integraal veiligheidsconcept ontwikkeld en geeft hij veel lezingen en trainingen over veilig werken

Meer sprekers worden geladen