Sprekers

400 Gerald van Engeland_IV2019.jpg
Gerald van Engeland
Senior Consultant Machine Safety
D&F Consulting

Gerald werkt als consultant bij de business unit Machine Safety van D&F. Hij heeft 25 jaar ervaring in de machinebouw, vooral als ontwerper van machinebesturingen, zowel software als hardware. Hij is TÜV gecertificeerd Functional Safety Engineer op het vakgebied machinery (TÜV ID-3642/11). Binnen D&F is Gerald kennisspecialist op het vakgebied functionele veiligheid.

Gerd-Jan Frijters_IV2020.jpg
Gerd-Jan Frijters
Oprichter
D&F Consulting

Gerd-Jan is eigenaar en oprichter van D&F. Hij bedenkt graag nieuwe producten en diensten op basis van trends en ontwikkelingen in de markt. De eerste jaren lag de focus vooral op het vlak van technische veiligheid. De afgelopen 13 jaar heeft hij zich beziggehouden met veiligheidsmanagement en –cultuur. Dit onderwerp inspireert hem enorm, omdat het over menselijk gedrag gaat.

Jaap van Gent_IV2020.jpg
Jaap van Gent
Directeur & Partner
Oodit Riskplan

Jaap is een gedreven ondernemer met een achtergrond in sales, marketing, klantenservice en operaties. Hij heeft in zijn loopbaan kleine en grote organisaties, zoals KPN, T-mobile, Rabo, CX Company en Oodit, van binnen gezien en hij heeft daar kennis opgedaan over het digitaliseren van processen. Samen met zijn team lost hij graag complexe uitdagingen op. 

Mario Gijsel_IV2020.jpg
Mario Gijsel
Regional Sales Manager Benelux
Brady Corporation

Mario is Regional Sales Manager voor Brady in de Benelux. Hij biedt bedrijven al jaren lang ondersteuning in onder andere het praktisch implementeren van Lockout/Tagout-toepassingen, alsmede het optimaliseren van de veiligheids- en productidentificatie. De type bedrijven waar hij actief is variëren van chemische en petrochemische bedrijven tot food & beverage.    

Frank Guldenmund_IV2020.jpg
Frank Guldenmund
Assistent Professor Safety Science & Security Group
TU Delft

Frank is afgestudeerd aan de universiteit van Leiden en werkt sinds 1992 als universitair docent bij de sectie Veiligheidskunde van de TU Delft alwaar hij in 2010 cum laude promoveerde. Het werkgebied van Frank bestaat onder meer uit het modelleren en beoordelen van (de kwaliteit van) veiligheidsmanagementsystemen en het bestuderen en beschrijven van de rol van organisatiecultuur in relatie tot arbeidsveiligheid. Frank is bij verschillende nationale en internationale projecten betrokken (geweest) waarin deze concepten zijn gemodelleerd en gekwantificeerd. Frank is daarnaast lid van het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK).

Meer sprekers worden geladen